Eden

Een trapmodel met een elegante stalen boom, welke in een kleur naar keuze of in roestvrij staal kan worden uitgevoerd. De boom kan enkel of dubbel worden toegepast. Een ideaal model voor een rechte trap of als onderdeel van een bordestrap.

Hout

Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten voor de productie van de trappen en traponderdelen. Van prachtig eiken tot luxe walnoot. Alle houtsoorten kunnen naar wens met een lak of olie worden behandeld.

Kleurenpalet

Wanneer u de kleur van uw trap wenst overeen te laten komen met andere elementen in uw interieur, bieden wij u de keuze uit de ruim 30 standaardkleuren in onze catalogus.
Ook bieden wij de mogelijkheid om de kleur van een door u aangeleverd sample te matchen.
De stalen traponderdelen worden in de gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Ral spalvos

Trapmodel

Stairs can be of various models and configurations: straight, with one or several turns. Stairs of this type are used only in the stair configuration, which does not have winders.

Rechte steektrap

Rechte steektrap

L-vormige trap met bordes

L-vormige trap met bordes

U-vormige trap met bordes

U-vormige trap met bordes

Stootborden

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een open of een gesloten trap. Wat vindt u mooi en wat is een veilige oplossing in uw situatie? Ook halfgesloten treden, met enkel een gedeeltelijk stootbord behoren tot de mogelijkheden..

Hekwerken

Design Staircases biedt een ruime keuze aan hekwerken in verschillende vormen en materialen. Kies voor een balustrade die bij uw interieur past, van modern frameless glas tot een klassiek houten hekwerk..

icon

Betrouwbare constructies

icon

Optimale prijs- kwaliteitverhouding

icon

Professioneel advies

icon

Alle producten voorzien van CE-markering

icon

Hoogwaardige materialen

CONTACT US

design staircases logo


Adres:Kleiweg 22 Waalwijk 5145NB Telefoon.:+31 416 65 08 70
E-mail:info@trapdirect.nl
© Copyright 2017 - Design staircases