ST.IVES

Een prachtig trapmodel voor wie minimalisme en modern design in het interieur wil benadrukken. De bevestiging van de glazen balustrade is elegant verborgen in de dubbele trapboom zodat de aandacht volledig uitgaat naar het ononderbroken design van deze trap. Dit trapmodel kan ook worden uitgevoerd met een enkele trapboom en zichtbare bevestiging van het glas.

Hout

Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten voor de productie van de trappen en traponderdelen. Van prachtig eiken tot luxe walnoot. Alle houtsoorten kunnen naar wens met een lak of olie worden behandeld.

Kleurenpalet

Wanneer u de kleur van uw trap wenst overeen te laten komen met andere elementen in uw interieur, bieden wij u de keuze uit de ruim 30 standaardkleuren in onze catalogus.
Ook bieden wij de mogelijkheid om de kleur van een door u aangeleverd sample te matchen.
De stalen traponderdelen worden in de gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Ral spalvos

Trapmodel

Er zijn verschillende modellen mogelijk voor de uitvoering van de trap. Met 1 of meerdere draaien, met of zonder bordes of een rechte trap.

Rechte steektrap

Rechte steektrap

U-vormige trap met schuine treden

U-vormige trap met schuine treden

L-vormige trap met bordes

L-vormige trap met bordes

U-vormige trap met bordes

U-vormige trap met bordes

L-vormige trap met schuine treden

L-vormige trap met schuine treden

Stootborden

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een open of een gesloten trap. Wat vindt u mooi en wat is een veilige oplossing in uw situatie? Ook halfgesloten treden, met enkel een gedeeltelijk stootbord behoren tot de mogelijkheden..

Hekwerken

Design Staircases biedt een ruime keuze aan hekwerken in verschillende vormen en materialen. Kies voor een balustrade die bij uw interieur past, van modern frameless glas tot een klassiek houten hekwerk..

icon

Betrouwbare constructies

icon

Optimale prijs- kwaliteitverhouding

icon

Professioneel advies

icon

Alle producten voorzien van CE-markering

icon

Hoogwaardige materialen

CONTACT US

design staircases logo


Adres:Kleiweg 22 Waalwijk 5145NB Telefoon.:+31 416 65 08 70
E-mail:info@trapdirect.nl
© Copyright 2017 - Design staircases